Podľa Pašku Smer svoj cieľ v zbere podpisov pod petíciu KOZ splní

26.11.2003 Celý región

Splniť stanovený cieľ a zozbierať minimálne 100 tisíc podpisov v petičnej akcii Konfederácie odborových zväzov (KOZ) SR nebude pre štruktúry strany Smer prob...
Splniť stanovený cieľ a zozbierať minimálne 100 tisíc podpisov v petičnej akcii Konfederácie odborových zväzov (KOZ) SR nebude pre štruktúry strany Smer problém. Vyhlásil to na tlačovej konferencii v Prešove 24. novembra podpredseda Smer-u a poslanec Národnej rady SR Pavol Paška.

Informoval, že do piatku 21. novembra sa prostredníctvom členov a priaznivcom strany podarilo získať 30 tisíc podpisov. Prvý týždeň petičnej akcie KOZ za skrátenie volebného obdobia súčasnej vlády Mikuláša Dzurindu bol pre štruktúry Smer-u previerkou. Podľa Paškových poznatkov najviac sa darí zbierať podpisy v malých mestách a obciach.
Paška sa neobáva obvinení Smer-u z vyhodených desiatok a desiatok miliónov Sk, ak referendum - vyhlásené na základe výsledkov petičnej akcie - bude neúspešné. \"Pre mňa je vyhodených 500 miliónov Sk na národné tenisové centrum, \" konštatoval.

(jj)
 

Vyberte región